AS portál Morava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum o Airsoftu a Military

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Vaše krásné a dokonalé aeg

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
Lukáš Krček
Generálporučík (Moderátor)
Lukáš Krček

Vaše krásné a dokonalé aeg Empty
PříspěvekPředmět: Vaše krásné a dokonalé aeg   Vaše krásné a dokonalé aeg EmptyJanuary 18th 2009, 18:38

Tady máte prostor, aby jste popsali vaši aeg... Co se vám na ní líbí, nelíbí... Co v ní všechno máte atd.. prostě toho co nejvíc.. a jestli máte vaši aeg na nějaké www stránce tak posílejte odkaz..Protože tady by se tich fotek nevezlo moc tak je dávejte spíš na net..
Diky moc všem
Návrat nahoru Goto down
MaximusDecimus
MaximusDecimus

PříspěvekPředmět: G36k   Vaše krásné a dokonalé aeg EmptyFebruary 4th 2009, 10:58

Když už ta rubrika je ....... Smile
Popíšu zde svoji as zbraň,protože jsem s ní maximálně spokojený a už je to druhá G36 co mám.
Koupil jsem ji vloni v září.Dostala ihned přesnou hlaveň a kolimátor.Po pár akcích jsem se rozhodl pro zvýšení výkonu a tak do mechaboxu (ver.III.) přišla kompletní vzduchotechnika od POWERUPGRADE+pružina 130.Dále pak nízkoodporové kabely,nová baterie od GP,druhý zásobník a tlumič.Te´d dostala nový kabát ve vz.95.

Jediné co zbrani lze vytknout je plastové tělo,ale taková je i v ostré verzi Crying or Very sad

http://img26.imageshack.us/my.php?image=dscf2756zn4.jpg
Návrat nahoru Goto down
Menša
Vojín
Vojín

PříspěvekPředmět: Re: Vaše krásné a dokonalé aeg   Vaše krásné a dokonalé aeg EmptyFebruary 27th 2009, 04:26

MaximusDecimus napsal:
Když už ta rubrika je ....... Smile
Popíšu zde svoji as zbraň,protože jsem s ní maximálně spokojený a už je to druhá G36 co mám.
Koupil jsem ji vloni v září.Dostala ihned přesnou hlaveň a kolimátor.Po pár akcích jsem se rozhodl pro zvýšení výkonu a tak do mechaboxu (ver.III.) přišla kompletní vzduchotechnika od POWERUPGRADE+pružina 130.Dále pak nízkoodporové kabely,nová baterie od GP,druhý zásobník a tlumič.Te´d dostala nový kabát ve vz.95.

Jediné co zbrani lze vytknout je plastové tělo,ale taková je i v ostré verzi Crying or Very sad

http://img26.imageshack.us/my.php?image=dscf2756zn4.jpg

No vypadá to celkem dost slušně to byla tvoje práce nebo ti to kamufloval někdo jiný ?
Návrat nahoru Goto down
MaximusDecimus
MaximusDecimus

PříspěvekPředmět: Re:Menša   Vaše krásné a dokonalé aeg EmptyFebruary 27th 2009, 10:17

Tak tohle maskování jsem si dělal sám a byla to docela sranda.Samozřejmě že by stačilo i zbraň párkrát přejet sprejem a jen ji"naflekovat"ale šlo mi o to to vyzkoušet,jak by to asi dopadlo.No a výsledek je ten že to nevypadá zle.
Návrat nahoru Goto down
Irismo
Armádní Generál (Admin)
Armádní Generál (Admin)
Irismo

PříspěvekPředmět: Moje....   Vaše krásné a dokonalé aeg EmptyJune 3rd 2009, 22:38

Moje zbraň AKS-74 celokov+ dřevo a jsem spokojený ikdyž teď by to chtělo přesnější hlaveň a hop....ten rozptyl je hrozný lol! ale jinak parádní zbraň
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Vaše krásné a dokonalé aeg   Vaše krásné a dokonalé aeg Empty

Návrat nahoru Goto down

Vaše krásné a dokonalé aeg
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
AS portál Morava :: Ostatní :: Moje Zbraň-
Přejdi na: